Aerodrome Festival – System Of A Down & Guests !

Slavná americká rocková skupina SYSTEM OF A DOWN přijede v srpnu do Prahy! Pro ZTP/P vstupenka za 1 korunu, doprovod za 1290 korun.Těšit se můžete i na další populární kapely, které vystoupí 14.srpna.

ZTP/P kontakt rezervace@ticketportal.cz, +420 224 091 439

Incheba Expo – Výstaviště Holešovice, Praha 7

SYSTEM OF A DOWN & special guests:
NOFX – FLOGGING MOLLY – KILLSWITCH ENGAGE

POTVRZENO – SYSTEM OF A DOWN PŘIJEDOU V SRPNU DO PRAHY!

Rok co rok jejich jméno dominuje seznamu kapel, které by si zdejší rockové publikum přálo v Čechách vidět nejvíce. Letos, kdy od jejich prvního a zatím posledního vystoupení v Praze uplyne patnáct let, se to konečně podařilo.

System Of A Down ve svém původním složení vystoupí v Praze 14. srpna!

Program Aerodrome nabídne vedle SOAD, jejichž koncert bude mít délku odpovídající samostatnému vystoupení, také americkou punkovou legendu NOFX, metalcorovou skupinu Killswitch Engage a divoké celtic punkery Flogging Molly (USA).

Pořádá NOVA MUSIC ve spolupráci s DOLPHIN TOURING a NUCOAST PRODUCTION.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout v pohodlí svého domova – HOMEtickets!!

Skupina System Of A Down

vznikla v roce 1994 v Los Angeles, všichni její členové jsou ale původem Arméni. Debutovali roku 1998 nahrávkou System Of A Down, jež získala platinové ocenění. Celosvětový úspěch se dostavil o tři roky později s nahrávkou Toxicity. Následovalo Steal This Album! (2002) a v roce 2005 se na trhu s půlročním rozestupem objevily Mezmerize a Hypnotize. V roce 2006 skupina své fanoušky šokovala rozhodnutím dočasně pozastavit činnost a na koncertní pódia se vrátila až v roce 2011.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.