Benefiční večer Naděje 2024 je už za dveřmi. Pomůže hendikepovaným

www.zofin.cz

Benefiční večer, jehož výtěžek poputuje hendikepovaným lidem, připravuje charitativní organizace Naděje Zlín. Uskuteční se v pátek 11. října od 19 hodin v Hotelu Zlín.

Výtěžek letošního benefičního večera půjde do sociálně terapeutických dílen, ve kterých organizace pomáhá klientům s mentálním hendikepem rozvíjet jejich pracovní dovednosti a vede je k větší samostatnosti.

„Je krásné, že i sami klienti a jejich pečovatelé svou aktivní účastí podpoří výsledek celé benefice. Je pro nás velkou odměnou pohled na jejich rozzářené tváře, když na parketě protančí celý večer,“ přiblížila ředitelka zlínské pobočky Naděje Renata Gabrhelíková.

Přibude druhý taneční sál

Akce se uskuteční ve dvou sálech, což je pro letošní ročník novinkou. Návštěvníky tak čeká ještě více zábavy, než v minulých letech. „K poslechu a tanci zahraje již tradičně oblíbený Showband Pavla Březiny a Gaudeon Band. Večerem provede moderátor Jakub Malovaný, návštěvníci se mohou těšit na Prosecco stěnu a Fotospin 360, barmanskou show Tomáše Vančury a také bohatou tombolu, ve které mohou zájemci vyhrát například zlatou cihličku, wellness pobyty, poukazy na focení a další hodnotné ceny,“ popsala průběh večera PR manažerka Naděje Zlín Tereza Drábková.

Vstupenky na akci jsou ještě k dostání na telefonu +420 771 261 160, lidé mohou kupovat také virtuální vstupenku. „Pokud nemohou na akci přijít, stále mohou zakoupit lístek, a podpořit tak tuto dobročinnou akci, za což jim velmi děkujeme,“ vysvětlila Gabrhelíková.

Naděje podporuje lidi v sociální nouzi, seniory a lidi se zdravotním postižením už 34 let ve 28 městech České republiky. Ve zlínské pobočce pečuje každý den přibližně 110 zaměstnanců o 180 klientů.

Dominik Pohludka

Zlínský deník

https://zlinsky.denik.cz

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.