Raego i hity Teamu. Olomouckou pouť rozezní koncerty, podpoří vozíčkáře

Spoustu koncertů a zábavy si o víkendu užijí návštěvníci Olomoucké pouti, která probíhá u Galerie Šantovka. Vystoupí například Raego, Alžběta Kolečkářová nebo Adéla Zouharová. Zároveň lidé mohou přispět do kasiček pro Spolek Trend vozíčkářů.

Olomoucká pouť u Galerie Šantovka je v plném proudu, v areálu bude rozmístěno několik kasiček. Návštěvníci do nich mohou vložit libovolnou částku a koupit si tak pár zasukovaných tkaniček. Výtěžek sbírky poputuje na dofinancování služeb pro lidi s těžkým tělesným handicapem.

V pátek v 16.30 je na programu vystoupení vhodné pro nejmenší návštěvníky, Zpívánky strýčka Líčka, poté zahraje kapela Get Ready.

Pozvání na Olomouckou pouť přijala také úspěšná finalistka SuperStar Alžběta Kolečkářová, která přiveze nové písně z nedávno vydané desky s názvem Na to hezký vzpomínej.

Hlavním tahounem pátečního dne je zpěvák a rapper Raego, na kanále YouTube už má desítky milionů zhlédnutí.

V sobotu na Olomoucké pouti vystoupí zpěvačka, influencerka a youtuberka Adéla Zouharová.

Poté si návštěvníci užijí zábavu se zlínskou Travesti show Sweet Ladies a večer zakončí legendární hity v podání revival band Věry Špinarové.

Poslední pouťový víkend se návštěvníci pouti mohou těšit na koncerty revivalů kapel Team a Olympic, kapely Isbina, Harlej Revival Olomouc a spanilou koncertní jízdu zakončí kapela Minami.

„Mockrát děkujeme organizátorům Olomoucké pouti, že se rozhodli do programu zapojit Spolek Trend vozíčkářů Olomouc, který v letošním roce oslavil třicáté jubileum. Olomoucká pouť se tak stala našim dalším významným gratulantem,“ vyzdvihl manažer Spolku Milan Papežík s tím, že tradiční sbírka Zasukované tkaničky má proběhnout v polovině října.

Olomoucké vozíčkáře je možné podpořit formou dobrovolného vstupného v podobě dárcovské SMS „DMS TKANICKA 30“ nebo „DMS TKANICKA 60“ nebo „DMS TKANICKA 90“ na číslo 87777, libovolným příspěvkem do kasičky nebo na účet číslo 1000100014/5500 (Raiffeisen Bank).

Program Olomoucké pouti:

Pátek 27. září

16.30 – 17.20 – ZPÍVÁNKY STRÝČKA LÍČKA

17.30 – 18.30 – KONCERT GET READY

19 hodin – 19.40 – KONCERT ALŽBĚTA KOLEČKÁŘOVÁ

20.30 – 21.30 – KONCERT RAEGO

Sobota 28. září

16 – 17 hodin – KONCERT ADÉLA ZOUHAROVÁ

18 – 19 hodin – TRAVESTI SHOW SWEET LADIES

20 – 21 hodin – KONCERT VĚRA ŠPINAROVÁ REVIVAL BAND

Pátek 4. října

17 – 18 hodin – KONCERT TEAM REVIVAL

18 – 19 hodin – KONCERT OLYMPIC REVIVAL

20 – 21 hodin – KONCERT ISBINA

Sobota 5. října

18.30 – 19.30 – KONCERT HARLEJ REVIVAL OLOMOUC

20.30 – 21.30 – KONCERT MINAMI

Magda Vránová

Olomoucký deník

https://olomoucky.denik.cz

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.