Kolekce pro Paříž přebírají už i účastníci paralympijských her  

 ČT 1


17 dnů po olympijských hrách budou v Paříži následovat hry paralympijské. Tam bude Českou republiku reprezentovat 32 sportovců a mezi nimi i vítězové z Tokia, Adam Peška a David Drahonínský, kteří si dnes vyzvedli kolekci oblečení pro Paříž.


Paralympionici fasují téměř shodnou kolekci jako olympionici. Chybí jen nástupový plášť, který nahradila modrobílá bunda.

Jan Černý, návrhář nástupové kolekce
——————–
Je to ze stejný rodiny, ale je to trošku jiné. Ta bunda je zkrácená samozřejmě z praktických důvodů například pro vozíčkáře, protože těm by tenhle plášť nevyhovoval v pohybu.

David Drahonínský, dvojnásobný paralympijský vítěz v lukostřelbě
——————–
Trošku mě mrzí, že mi vozíčkáři nebudeme mít ten pršiplášť z tý chemický laboratoře, protože bych ho určitě za velký prachy vydražil a mohl bych ty peníze dát na charitu.

reportérka ČT
——————–
Dvojnásobný paralympijský vítěz v lukostřelbě David Drahonický si převzal už pátou kolekci. To paralympijský vítěz bocce Adam Peška teprve druhou.

Adam Peška, paralympijský vítěz v bocce
——————–
Moc se mi líbí, vypadá hezky.

David Drahonínský, dvojnásobný paralympijský vítěz v lukostřelbě
——————–
Sportovní kolekce je super, prostě. Já mám rád Trikolóru, jsem z Čech, červená, modrá, bílá.

reportérka ČT
——————–
Oba paralympionici jsou momentálně v plném tréninku před Paříží, přesto si v nabitém programu chtějí najít čas i na fandění olympionikům.

David Drahonínský, dvojnásobný paralympijský vítěz v lukostřelbě
——————–
Moc držím všem jako chodícím kolegům, který jedou na olympijský hry, ať zabojujou o ty nejvyšší stupně a pak zase si oni sednou zase do gaučů a budou třeba fandit nám u Český televize, protože jsem slyšel, že tentokrát to bude jako ta paralympiáda mít hodně i prostoru v České televizi, za což hodně děkuju.

moderátor
——————–
Není zač. Děláme, co můžeme a samozřejmě rádi. Sportovní super rok pokračuje. Hezký večer

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.