Zneužíval hendikepované  

Prima – Hlavní zprávy

Šokující případ znásilňování malých holčiček jejich vlastními matkami začal rozplétat ústecký krajský soud. Jedna z nich má být navíc mentálně hendikepovaná. Jak se Krimi zprávám podařilo zjistit, hlavním obžalovaným je ale muž, který podle znalců trpí pedofilií.

Třiapadesátiletý muž z Mostecka vede podle vyšetřovatelů dvojí život. Má sice manželku a děti, přes internet si ale v minulých letech vyhledával partnerky s malými holčičkami kvůli svým zvrhlým sexuálním choutkám.

Klára Kubátová, státní zástupkyně
——————–
Přes ten internetový kontakt pak docházelo k osobní schůzkám s těmi matkami a poté tedy i k znásilňování těch nezletilých dětí.

redaktor
——————–
Nepochopitelná na celém případu je skutečnost, že matky se znásilňováním svých dcer podle obžaloby souhlasily a aktivně se ho také účastnily.

Klára Kubátová, státní zástupkyně
——————–
Prováděla určité sexuální praktiky na své dceři, a to na základě pokynů, který právě udílel pan obžalovaný, a ona mu o tom vytvářela ještě fotodokumentaci. Instruoval ji k tomu, aby dceři zasouvala do vagíny různé předměty.

redaktor
——————–
Další detaily otřesného znásilňování vzhledem k obětem uvádět nebudeme. Jak ale vyplývá z obžaloby, muž si vybíral bezbranné malé holčičky.

Klára Kubátová, státní zástupkyně
——————–
Jedna v té době byla rok a čtvrt stará a ta druhá byla kolem 5, 6 let a trpí Downovým syndromem.

redaktor
——————–
Případů znásilnění, pohlavního zneužití i kuplířství meziročně podle policie přibývá.

Ondřej MORAVČÍK, mluvčí Policejního prezidia
——————–
Pro tento druh kriminality je specifické, že tato trestná činnost je oznamována oběťmi po měsících i letech, kdy u obětí dojde k překonání obav z oznámení protiprávního jednání.

redaktor
——————–
Muž si u soudu zakrýval tvář rouškou a slunečními brýlemi. On ani obžalované matky se k věci nechtěli vyjadřovat.

Klára Kubátová, státní zástupkyně
——————–
U pana obžalovaného byla zjištěna parafilie, a to pedofilie. Takže znalci navrhli uložení ochranného léčení ústavní formou.

redaktor
——————–
Obžalovaný muž i obě matky přiznali u soudu svou vinu. Za znásilnění a výrobu dětské pornografie jim hrozí až dvanáctiletý trest vězení. Rozsudek by tady u krajského soudu mohl padnout už na podzim.

CNN Prima News.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.