Mladá Boleslav: Oddělení se zvláštním režimem bylo slavnostně otevřeno

ilustrační foto: Tim & Selena Middleton / Flickr.com

V Mladé Boleslavi vzniklo díky nástavbě na areálu Domu seniorů v Olbrachtově ulici speciální oddělení, které bude sloužit jako domov se zvláštním režimem (DZR) s kapacitou 23 lůžek, z toho 18 v nově vybudovaném objektu.

Slavnostního otevření tohoto zařízení, jehož stavba začala v listopadu 2021, se v úterý 12. března zúčastnili zástupci města včetně prvního náměstka primátora Jiřího Boušky a náměstkyně Miroslavy Kašpárkové, zástupců Středočeského kraje, Nadačního fondu Škoda Auto a dalších hostů. „Jsem rád, že se podařilo dotáhnout tento opravdu potřebný projekt do konce, i když to nebylo nikterak jednoduché. Těší mě, že jsme společným úsilím spolu s krajem, Nadačním fondem ŠA a díky dotaci MPSV rozšířili repertoár sociálních služeb, jsem za tuhle spolupráci opravdu vděčný,“ řekl první náměstek primátora Jiří Bouška.

Celý článek naleznete v Parlamentních Listech: https://www.parlamentnilisty.cz/politika/obce-volicum/Mlada-Boleslav-Oddeleni-se-zvlastnim-rezimem-bylo-slavnostne-otevreno-752168

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.