Kladrubská organizace handicapovaných rybářů si stanovila nové stěžejní cíle

ilustrační foto: MorgueFile

Jít stále tou správnou cestou se snaží organizace handicapovaných rybářů v Kladrubech. Velký kus práce odvedla i v roce 2023 a splnila téměř vše, co si předsevzala. Pilně pracovat a pomáhat postiženým kamarádům, dětem a všem, kteří mají o sportovní a rekreační rybaření zájem, hodlá i nadále.

„Pořádali jsme veškeré plánované závody na nádrži Záhorská, zúčastnili jsme se Mistrovství světa handicapovaných rybářů v plavané ve Francii, rozšířili jsme naše řady o nové členy a zprostředkovali jsme mnoho hmotných i nehmotných darů, které slouží handicapovaným rybářům a dětem v jejich činnosti,“ vyjmenoval hlavní části činnosti v roce 2023 hospodář kladrubské organizace Jan Porhansl.

„Děkujeme moc všem našim aktivním členům, s handicapem či bez, kteří dávají organizaci svůj volný čas a po celý rok svou prací fyzickou či duševní tvoří její jedinečný ráz a atmosféru,“ zdůraznil předseda spolku Tomáš Kučera.

Ten následně představil stěžejní cíle, které se organizace bude snažit naplnit a realizovat v roce 2024:

● Budeme se od 22. do 25. února aktivně účastnit a prezentovat na největší rybářské výstavě v České republice – For Fishing 2024.

● Zorganizujeme Mistrovství České republiky s mezinárodní účastí handicapovaných rybářů a Mistrovství České republiky žen v plavané na řece Labi v Mělníku. Budeme usilovat o mety nejvyšší na červnovém Mistrovství světa handicapovaných rybářů v plavané v Bulharsku. Budeme zajišťovat kvalitní rybářské závody nejen pro handicapované a děti na nádrži Záhorská.

● Budeme nadále spravovat a zvelebovat revíry „Záhorská“ a „Brodský 2“, na kterých budeme řádně hospodařit. Rádi bychom v této lokalitě začali pracovat na rozšíření a získání dalších vodních ploch určených k výkonu rybářského práva.

● Budeme pokračovat v prosazování myšlenky budování bezbariérových přístupů na ostatních rybářských revírech v České republice a zrealizujeme nová rybářská místa pro handicapované.

● Zajistíme bezproblémový chod kladrubského dětského rybářského kroužku Vydrýsci a nábor nových handicapovaných rybářů pro rybářský sport a rekreační rybolov.

„Vážení přátelé, je pro nás potěšením a poctou vám z plného srdce poděkovat za váš zájem a vytrvalou pomoc kladrubské organizaci handicapovaných rybářů. Petrův zdar,“ dodali Tomáš Kučera a Jan Porhansl.

Tomáš Kučera a Jan Porhansl

Benešovský deník

https://benesovsky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.