První dáma Eva Pavlová založila nadační fond

Eva Pavlová

V listopadu založila manželka prezidenta ČR Eva Pavlová Nadační fond Evy Pavlové. Jeho posláním je společná podpora a úsilí o lepší budoucnost pro všechny občany ČR. Zaměřuje se na poskytování pomoci a prostředků v různých oblastech společnosti. Založila ho společně s Evou Ridvalovou a Josefem Blahem.

.Od podpory dětí a mládeže ve vzdělávání a rozvoji, přes pomoc samoživitelkám a samoživitelům v jejich denních výzvách, až po zlepšení kvality života našich seniorů, každý aspekt úsilí nadace je zaměřen na budování silnější a společenštější komunity. Fond zároveň podporuje mladé lidi v jejich inovativních projektech, které mají pozitivní dopad na celou společnost.

Nadační fond | Nadační fond první dámy ČR (pavlovaeva.cz)

Cílem Evy Pavlové je posilovat rodinné hodnoty, podporovat samoživitele, seniorům a dětem pomáhat nalézt cestu ke zdravější a šťastnější společnosti.

Nový web funguje obsahuje zejména rozcestník pomoci, kde si mohou občané vyhledat neziskové a příspěvkové organizace, které v jejich regionu poskytují prospěšné služby a s nimiž se první dáma osobně seznámila.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.