Festival Mighty Sounds nabídne víkend plný hudby

ilustrační foto: Flickr.com

Ušetří také senioři (od 66 let výš), ZTP a ZTP/P či mladiství (od 13 do 17 let), kteří mají nárok na poloviční vstupné. Od 18 let už se platí plné vstupné. Na celý festival vyjde na 3290 korun, jednodenní na pátek a sobotu stojí 2090 Kč, na neděli 2490 Kč. Festival je pro všechny generace.

„Míváme dobré ohlasy i od lidí z okolí, třeba i od seniorů, kterým se zalíbil program. Byli překvapeni, že se u nás dá dobře najíst a nabízíme spoustu zajímavých aktivit. Festival je otevřený všem.

23. června v 14:00 – 25. června 2023 v 23:59

Letiště Aeroklubu Tábor

Již 17. pokračování festivalu Mighty Sounds nabízející to nejlepší z punku a punkrocku, rock’n’rollu, hardcore, reggae, ska, rockabilly, indie rocku a hudebních styly a scény, které se od nich odvíjejí anebo s nimi úzce souvisejí

Festival Mighty Sounds bude letos poprvé cashless. Peněženku nechte doma, pro placení na akci budete potřebovat jen náramek s čipem

Držitelé průkazu ZTP a ZTP/P si mohou na místě zakoupit vstupenku za 50% ceny třídenní vstupenky na místě na všechny 3 dny. Vstupenka pro vozíčkáře zahrnuje vstup pro doprovod jedné osoby zdarma. U hlavního pódia je k dispozici rampa (vedle zvukaře), která je určena vozíčkářům a dětem a umožňuje dobrý výhled na stage. V areálu se nacházejí také bezbariérové toalety.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.