Celostátního turnaje vozíčkářů ve stolním tenise se účastnilo 42 hráčů

rené tauš

Celkem 42 hráčů, tři z Německa, jeden ze Slovenska, se účastnilo akce Cheb open 2023 – celostátního turnaje vozíčkářů ve stolním tenise s mezinárodní účastí, který se konal v sobotu 10. června v Chebu v TJ Lokomotiva Cheb.

„Hrálo se ve třech výkonnostních kategoriích + čtyřhry. Turnaj zahájili místostarosta města Cheb Pavel Pagáč a za KV kraj hejtman Petr Kulhánek a radní Jindřich Čermák. Průběh byl na vysoké úrovni, kdy u každého stolu, hrálo se na 12-ti stolech, byli rozhodčí z řad klubu TTC Karlovarsko 2020. Vozíčkářům pomáhali sbírat a podávat míčky dobrovolníci – zejména studenti. Přátelská atmosféra, sportovní výkony, skvělá organizace řadí tento turnaj mezi nejlépe hodnocené a na vysoké úrovni v ČR. Je součástí bodovacích turnajů, kterých je po celé ČR celkem osm,“ uvedl předseda Sportovního klubu vozíčkářů Západočeského regionu Tomáš Harant.

Vítězem ve skupině A se stal Boris Trávníček z klubu Moravia Brno, nejlepším za chebský klub byl Tomáš Harant, který získal 8. místo, pak Jiří Sucharda 13. místo a dále Miloš Kalousek 14. místo. Vítězem skupina B se stal Martin Garba z klubu SKV Ostrava a vítězem skupiny C je Egbert Gaudigs z Halle v Německu. Z chebských na získal 8. místo Miroslav Hrbek.

Alena Nová

Karlovarský deník

https://karlovarsky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.