Horkýže Slíže i Čiperkové. Benefice zaHranice pomůže těžce nemocnému Františkovi

ilustrační foto: Flickr.com

Horkýže Slíže, ZakázanÝovoce, Gentlemen’s Club, cirkus Láskohrad nebo dětská kapela Čiperkové a animátorky Deni a Teri. Na to vše láká již 3. ročník úspěšné akce Benefice zaHranice 2023, která se chystá na sobotu 17. června od 12 hodin v sadech Československých legií v Hranicích.

Za organizací stojí tři hraničtí nadšenci, kteří se rozhodli obohatit nejen hranickou kulturní scénu, ale zároveň do události promítnout dobrý úmysl. Část výtěžku věnují těžce nemocným nebo postiženým.

V letošním roce byl vybrán pan František, a to na základě ankety obyvatelů Hranic.

„Z každé prodané vstupenky věnujeme 100 korun panu Františkovi, kterému osud nepřál. Chtěl být řidičem kamionu, ale tento sen se mu splnil jen částečně. Roztroušená skleróza mu udělala čáru přes rozpočet a dost podstatně mu změnila život zrovna ve chvíli, kdy dostal nové, moderní auto, se kterým už neodjel. Postupně se mu zhoršovala ovladatelnost všech končetin, až postupně ochrnul úplně. Jedná se o jeden z nejtěžších případu v České republice,“ popsal organizátor festivalu Benefice zaHranice Tomáš Plesník.

Zábavný program je sestaven tak, aby si všichni přišli na své. Začíná v poledne a trvat bude až do půlnoci.

„Připravujeme odpoledne pro děti, kde vystoupí známá dětská kapela Čiperkové a animátorky Deni a Teri, v parku budou nachystány sportovní aktivity pro děti od projektu Pohlídáme, akci dále doplní program dětské jazykové školy Helen Doron English, která používá unikátní metodu výuky pro děti od 1 roku. Návštěvníci mohou také navštívit fotokoutek, otestovat elektrokola nebo vyzkoušet dočasná tetování razítky na tělo od firmy Colop,“ informoval druhý z organizátorů Daniel Vozák.

Hudební program začíná v 16 hodin. „Pozvání přijaly kapely Horkýže Slíže a ZakázanÝovoce, které doplní Red Hot Chili Peppers Band Revival a také kapely z okolí Hranic Gentlemen’s Club a Cirkus Láskohrad,“ doplnil Daniel Vozák.

„Rádi bychom tímto pozvali nejen Hraničáky, aby si přišli užít den plný zábavy a hudby. Na své si přijdou příznivci rockové muziky, ale také milovníci hudby obecně. Připravena je také mokrá varianta v Sokolovně, tedy není potřeba váhat se zakoupením vstupenek. Jsme rádi, že lidem z Hranic není lhostejné podpořit dobrou věc. Pojďme společně udělat Františkův život lepším,“ dodali organizátoři.

Předprodej vstupenek je na recepci Hotelu Centrum, v restauraci Archa nebo také online na stránce Goout.net (Benefice zaHranice 2023). Vstupné je možno zakoupit sólo na odpolední program pro rodiny s dětmi nebo jako celodenní vstupné.

Vstupné na dětské odpoledne činí 200 korun pro dospělé, 100 korun pro dítě do 15 let lze koupit pouze na místě v den události, na místě lze přikoupit večerní vstup za 400 korun pro dospělé. Celodenní vstupné je 600 korun.

Další informace najdete zde: https://fb.me/e/5Cp8pWUAW

Liba Mátlová

Hranický deník

https://hranicky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.