Domov s úsměvem ve Slavkově má nového majitele. Slíbil zachování služeb

ilustrační foto: stockimages-FreeDigitalPhotos.net

Domov s úsměvem B. Braun Omnia ve Slavkově u Brna poskytuje v regionu už roky služby pro zdravotně postižené. Od června je nově součástí Alzheimer Home ze skupiny Penta Hospitals. Její vedení slíbilo zachování dosavadních možností, které zařízení nabízí.

Spojuje dialyzační středisko, odborné ambulance, včetně dětské nefrologie, ultrazvukové pracoviště, radiodiagnostické pracoviště a rehabilitační centrum. „Chceme klientům poskytovat kvalitní odbornou péči a komplexní služby nejen v sociální oblasti, ale i v segmentu zdravotnických služeb. Ideálně pod jednou střechou. V tomto ohledu domov ve Slavkově zapadá do naší dlouhodobé koncepce,“ komentovala generální ředitelka Penta Hospitals Barbora Vaculíková.

Alzheimer Home ponechá stejný rozsah služeb, od začátku června tady nabízí čtyřicet lůžek v šestadvaceti pokojích. Celkem šestnáct lůžek pro osoby se zdravotním postižením a čtyřiadvacet se zvláštním režimem. „Mezi oběma stranami došlo ke vzájemné dohodě ohledně garance plné kontinuity. Všichni zaměstnanci přejdou k novému poskytovateli za stávajících podmínek,“ prohlásil člen vedení Skupiny B. Braun Martin Kuncek.

Jakub Dostál

Vyškovský deník

https://vyskovsky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.