Procházka zahradou u Linharta jako pohlazení na duši

Přes deset let spolupracuje Městský úřad Prachatice, město Prachatice s Domovem sv. Linharta v Chelčicích, který poskytuje sociální služby, sociální rehabilitace, sociálně aktivizační služby, sociálně terapeutické dílny, ale i pečovatelskou službu v rámci ORP Prachatice.

Domov vytváří podmínky a zázemí pro kvalitnější život klientů s různými typy postižení.

Zástupci Prachatic domov navštívili, jednak aby předali dodatečně dárky za účast klientů v soutěži pro virtuální galerii o zvycích Velikonoc, a také se přesvědčili o kvalitě služeb. Město Prachatice dlouhodobě odebírá výrobky z chráněné dílny. Další krásné překvapení získají „Pečující ORP Prachatice 2023“, které se právě dokončuje v Chelčicích.

Při návštěvě klienti domova ve výtvarném ateliéru pod vedením Kláry Kavanové Muškové si nejprve znázornili cvičením vítr a pak jej do připravených podkladů z minulého sezení malovali. Procházka rozkvetlou zahradou byla nejen pro nás, ale všechny účastníky nádherným pohlazením.

Kontakt na Chelčický domov sv. Linharta, Chelčice 1, Vodňany 389 01, ředitelka Mgr. Klára Kavanová Mušková, telefon: 776134 683, E-mail: reditelka@linhart-chelcice.cz

Hanka Rabenhauptová

Prachatický deník

https://prachaticky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.