Začíná Matějskou pouť. Den pro postižené bude 19. března

V rámci Matějské pouti se již tradičně uskutečňuje Den pro zdravotně postižené děti. Letos je termín stanoven na pondělí 19. 3. 2018.

Matějská pouť začíná už tuto sobotu. Návštěvníci se mohou těšit na atrakce z Holandska i dalších zemí Evropy. Matějská na pražském Výstavišti letos nabídne i virtuální realitu, ve které se zájemci ocitnou pomocí 3D brýlí. Organizátor poutě Václav Kočka starší Impulsu řekl, že každý návštěvník si rozhodně přijde na své.

Na Matějské bude otevřeno do 15. dubna každý den. Na programu je i den pro zdravotně postižené děti, v rámci kterého proběhne velký koncert. Vystoupí na něm třeba Michal David.

Celá akce je určena dětem s handicapem v doprovodu jejich rodičů, vychovatelů či kamarádů, dále pak dětským domovům, azylovým domům a ostatním ústavům. Veškeré atrakce jsou dětem k dispozici mezi 11:00-15:00 hodin zcela ZDARMA. Kromě atrakcí mohou děti navštívit též od 11:00-15:00 hodin stálou expozici exotických ryb, žraloků, korálů a sasanek Mořský svět, doprovodný zábavný program a vystoupení klaunů ze skupiny MEDŮZA, který je vždy připraven speciálně pro tuto příležitost na Křižíkově fontáně od 11:00 – 15:00 hodin. Pořadatel Matějské pouti chystá od 15:00 do 17:00 hodin koncert předních českých umělců na Křižíkově fontáně. Na uspořádání Dne pro zdravotně postižené děti spolupracuje akciová společnost Výstaviště Praha, a.s.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.