I handicapovaní se umí bavit

ilustrační foto

V rámci prosazování integrace osob s tělesným postižením připravuje nezisková organizace LENOX, z. s., již třetí ročník plesu handicapovaných. Tato benefiční společenská akce, v kraji ojedinělá, se bude konat 28. října v kulturním domě v Klatovech od 19 hodin.

Klatovy – „Ples handicapovaných je událost, která má za úkol prezentovat život a volnočasové aktivity osob se zdravotním postižením. Jde o šanci přiblížit široké veřejnosti volnočasové aktivity, kterým se mohou handicapovaní lidé věnovat, a zároveň k nim inspirovat další,“ uvedl předseda organizace Lukáš Kroupa.

Návštěvníky čeká bohatý doprovodný program. Účinkovat budou tanečnice para pole dance Daniela Pecinová, integrovaná skupina moderního a scénického tance Freedom4, taneční skupina Marty Dance Klatovy a dětské roztleskávačky Destiny. Představí se také tanečníci zumby. K poslechu zahraje skupina Orion. Součástí plesu budou ukázky florbalu na elektrických vozících pro tělesně postižené a goalballu pro zrakově postižené. K vyzkoušení bude jízda na mechanickém vozíku a chybět nebudou soutěže a losovačka. Moderátorem bude Karel Hynek.

Účelem programu je získávání peněžních prostředků na činnost sportovního klubu vozíčkářů. Dále pak jde o propagaci celé organizace a jejích partnerů.

Klatovský deník
http://klatovsky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.