Na pražské Hvězdě Plzeňáci zazářili

V sobotu 3.9.2016 zavítali Vozíčkáři Plzeňska po roce do Prahy, tentokrát opět na Hvězdu. 34. ročník Memoriálu Zdeňky Hanákové, sportovního setkání (nejen) vozíčkářů Hvězda 2016, přivítal 10 soutěžících z Plzně včetně pana řidiče Z. Zavadila.

Příjemná atmosféra, hezké počasí a chuť sportovat vyneslo Plzeňákům 1 zlatou, 1 stříbrnou a 2 bronzové medaile, další dárky pro všechny závodníky. Zazpíval nám p. Viktor Sodoma, ocenění předával olympionik Imrich Bugár. Zhlédli jsme vystoupení asistenčních psů pro zdravotně postižené občany. Zpestření obstaral mladý a šikovný kouzelník, zvláště děti si přišly na své.

Občerstvení pro všechny závodníky bylo velmi dobře zajištěno.

Děkujeme OSS MmP, p.Aleně Hynkové, p. Jarmile Srbkové a panu Mrázovi z PMHD za pomoc při organizaci dopravy a panu řidiči Zdeňku Zavadilovi za profesionální přístup, kdy se nám plně věnoval, pomáhal, fotil a povzbuzoval naši touhu po vítězství.

Bezproblémová jízda přispěla k velké pohodě, velice děkujeme a prosíme o pochvalu. Věříme, že se zase za rok vrátíme na 35. ročník Hvězdy 2017 a budeme pokračovat ve sportovní aktivitě.

Anna Stejskalová
Plzeňský deník
http://plzensky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.