Cakle fest spočítal „kasu“, výtěžek udělal radost klientům stacionáře

illustrator foto: g-point / stock.xchng

Stejně jako v předchozích letech i letos organizátoři Open air festivalu Cakle věnovali výtěžek ústeckému stacionáři. Kolik srpnová akce vynesla, spočítali ve středu společně s klienty stacionáře. A je to krásná, rekordní částka: 16 539 korun.

Ústí n. O. – Pracovníky stacionáře včetně ředitelky Centra sociální péče Radky Vaškové dlouhodobá podpora těší.

„Jsme nadšení. Taková parta se nenajde jen tak. Nebyli hvězdičkou, která vzplane a zase rychle zhasne. Vydrželi a akce se stává tradiční. Výtěžek je rok od roku větší a větší,“ chválí organizátory Radka Vašková.

Peníze pomohou klientům stacionáře s financováním pobytu na další zimní olympiádě hendikepovaných sportovců.

Festival v ústecké loděnici se letos z jednodenní rockové akce proměnil na dvoudenní multižánrovou. Podle pořadatelů z toho důvodu, aby oslovil i další skupiny návštěvníků a každý si našel „svůj šálek kávy“. Kapely různých žánrů hrály na dvou pódiích. Nechyběl ani doprovodný program, který myslel i na nejmenší účastníky festivalu.

Milan Fišer z organizačního týmu bilancoval letošní ročník jako vydařený, o tom příštím však zatím nechtěl nic bližšího prozradit, vše je v jednání. „Jeho výtěžek by však určitě byl věnován ústeckému stacionáři,“ prohlásil.

Orlický deník
http://orlicky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.