Deník draží dresy pro Emu Plačkovou

Již příští sobotu proběhne ve fotbalovém areálu v Kravařích tradiční charitativní akce Pomozte postiženým dětem, jejímž tradičním partnerem je Opavský a Hlučínský deník. Nedílnou součástí odpoledne je také internetová dražba dresů na webu Opavského deníku. Letošní výtěžek poputuje k Emmě Plačkové do Bolatic.

Dražbou na www.opavsky.denik.cz byla zahájena internetová aukce, do níž půjdou podepsané dresy Ladislava Krejčího, fotbalového záložníka Sparty Prahy, který momentálně startuje na Euru ve Francii, Libora Kozáka, bývalého útočníka Slezského FC, který prošel Laziem Řím a v současné době obléká dres anglické Aston Villy, halového mistra Evropy a vicemistra světa Jakuba Holuši (na snímku), tenisty Tomáše Berdycha, basketbalového rozehrávače reprezentace a BK Opava Jakuba Šířiny nebo Jana Baránka mladšího, který patří k pilířům plzeňské Viktorie, s kterou v nedávno skončené sezoně vyhrál mistrovský titul.
Získané finance spolu s penězi, které se povede vybrat na další dražbě během sobotního večera v Buly centru, poputují na pomoc již zmíněné rodině Emmy Plačkové, s jejímž životem si zle pohrála nešťastná náhoda. Co se malé Emmě přihodilo? Vytryskl na ni proud vřelé vody z prasklé čajové konvice. Holčička utrpěla popáleniny prvního a druhého stupně na jednadvaceti procentech těla. Následovala dlouhá hospitalizace v nemocnici a rehabilitace. Následky nehody ale byly vážnější. U Emmy se totiž začala projevovat dětská mozková obrna, s níž musí podstupovat nákladnou léčbu.
Systém je jednoduchý. Zájemce o dres napíše částku na e-mailovou adresu: bronislava. supikova@denik.cz, a to včetně jména, příjmení, adresy a telefonního čísla (na webu bude zobrazeno pouze jméno, první písmeno příjmení a město – např. Josef N., Opava). Aktuální stav aukce bude možno nepřetržitě sledovat na stránce wwww.opavsky.denik.cz.
Dražba končí 23. června, ve 12 hodin.

Opavský a Hlučínský deník
http://www.opavsky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.