Pozvánka na Dětský den pod Petřínem 2016

zábava bublinkohraní piknik neslyšících

Nemocnice Milosrdných sester sv. Karla Boromejského v Praze a sestry boromejky Vás srdečně zvou v sobotu 4. června na tradiční zábavné odpoledne (nejen) pro děti.

Zahájení je ve 14.00, ukončení přibližně v 17.00.

V průběhu odpoledne se můžete těšit na loutkové představení „Golem“ v podání studia DAMÚZA, ukázku jízdní policie, program Zdravotnické záchranné služby hl. města Prahy, oblíbeného klauna, balónky, dětské soutěže a chybět nebude samozřejmě malování na obličej s tetováním. Městští policisté přivezou skákací hrad, policejní motorku, speciální vozidlo bombardier a HZS hlavního města Prahy a Dobrovolní hasiči Prahy 1 moderní techniku. Těšit se můžete také na Skauty a skautky Vpřed.

Pro všechny děti je zajištěno občerstvení od sponzorů a samozřejmě i z kuchyně S. M. Stanislavy: koláče, oplatky, zmrzlina, cukrovinky, nápoje i oblíbené špekáčky. Proběhne také tombola se zajímavými cenami.

Přejme nám slunečné počasí, ale akce proběhne i v dešti! Těší se na Vás Vaše nemocnice a sestry boromejky!

Akce se koná za finanční podpory Městské části Prahy 1, bez které bychom akci nemohli realizovat.

Dětský den pod Petřínem 2015 podporují také:

Kongregace Milosrdných sester sv. Karla Boromejského, Zdravotnická záchranná služba hl. města Prahy, Městská policie hl. města Prahy, Hasičský záchranný sbor hl. města Prahy, Dobrovolní hasiči Prahy 1, Skautky a skauti Vpřed, Mladá fronta a.s., KDU-ČSL, Alimpex, Asturka Backaldrin a další.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.