Šoupněte mu tam šmudlu a Vápenka se vztekne!

To se jen tak nezapomíná! Pamatujete, jak v loňském play off sledge hokejové ligy vyběhli Mustangové s favorizovanou Spartou? Teď mohou čekat odplatu. Sice se nejedná o vyřazovací boje, nicméně ve hře je třetí místo a tím udržení kontaktu s příčkami, které zajišťují účast v superfinále.

Pardubice – Navíc tělesně postižení sportovci z Pardubic nastoupí s ještě větším hendikepem. Nemůže nastoupit jejich střelecký fantom.

Sobota 14.00: SHK Mustangové Pardubice (3. místo, 27 bodů) – HC Sparta Praha (4. místo, 25 bodů), malá hala.

Nudit se nebudete. Mustangové navíc přivítají fanoušky jiných sportů. S nadsázkou si mohou říct, škoda, že se do malé haly nevejde orchestr komorní filharmonie, jako v případě Tipsport arény a basketbalového střetnutí minulý víkend… Budou tak muset vytasit jiné zbraně.

„Duel se Spartou je vždy soubojem rozdílných stylů. Soupeř hraje hodně defenzivně s rychlými brejky v podání Krupičky. A v brance spoléhá na reprezentačního gólmana Vápenku. My naopak preferujeme útočný hokej. Jinak Vápenka je pořádný kus chlapa, kterému dát gól je o přesné střele nebo o pořádné šmudle. Ty máme nejradši, protože on je trochu labilní a hned se vzteká,“ směje se pardubický trenér Michal Tereska.

„Mají nám co vracet za loňské play off. Tehdy odmítli německou posilu Heringa. My ho oslovili a on Spartu sedmi trefami ve dvou zápasech zašlapal do ledu. Sobotní duel bude jiný. Berny má reprezentační povinnosti. Dá se očekávat tuhý boj o třetí místo. Takže pořádná domácí podpora může být jazýčkem na vahách,“ láká fandy Michal Tereska.

Pardubický deník
http://pardubicky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.