Dobročinný obchůdek slaví první rok od svého otevření

ilustrační foto: creativist collective / Flickr.com

Dnes je to přesně rok, co se poprvé otevřely dveře prachatického Dobročinného obchůdku. Provozuje ho Jihočeské centrum pro zdravotně postižené a seniory v ulici Zlatá stezka.

Prachatice – Na oslavu prvního roku fungování proto obchůdek podle slov Hany Vlasákové, ředitelky Jihočeského centra pro zdravotně postižené a seniory, připravil ode dneška až do 23. září slevovou akci pro všechny, kteří přijdou do obchůdku nakoupit a podpořit tak centrum. Z peněz získaných prodejem darovaných věcí centrum nakupuje různé pomůcky pro všechny, kteří to potřebují. „Při slevové akci nabídneme veškeré letní oblečení ve výši padesát procent,“ pozvala na nákupy do dobročinného obchůdku Hana Vlasáková.

Příští středu 23. září pak dobročinný obchůdek jako poděkování zve všechny zákazníky, dárce, pracovníky, dobrovolníky, fanoušky i veřejnost na společnou oslavu. „Ta je naplánovaná na čtrnáctou hodinu,“ upřesnila ředitelka centra s tím, že pro všechny příchozí bude nachystáno malé občerstvení a dáreček.

Nejen oblečení ale i například domácí potřeby, které jejich majitelé už nevyužívají a mohly by udělat radost někomu dalšímu, je možné do obchůdku nosit i nadále.

JANA VANDLÍČKOVÁ
Prachatický deník
http://prachaticky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.