Koupí pečiva od známých osobností dnes podpoříte děti s dětskou mozkovou obrnou

foto: PR Konektor

Pečení pro děti“ je veřejná charitativní sbírka konaná pod záštitou Konta Bariéry. Sbírka probíhá formou prodeje pekařských a cukrářských výrobků za dobrovolnou cenu. Právě dnes.

Akce je nejen příležitostí přispět na dobrou věc, ale zároveň se také neformálně setkat se známými osobnostmi. Ty přiloží ruku k dílu, ve svém volném čase obléknou zástěru a budou prodávat pečivo a cukrářské výrobky v pražské pasáži Myslbek (Na příkopě 19-21, Ovocný trh 8, Praha 1).

Milými cukrářkami se tak už staly například Bára Hrzánová, Lucie Benešová, Míša Kuklová, Monika Absolonová, Anife Ismet Vyskočilová nebo Eliška Kaplicky s dcerou Johankou. Dne 4. dubna 2015 se můžete potkat například s herečkou, zpěvačkou a scénáristku Evou Hruškovou, manželkou herce Jana Přeučila. Výtěžek sbírky půjde na mechanický polohovací vozík pro čtrnáctiletého Matěje a na kočárek pro dvouletého Krasima. Oba trpí dětskou mozkovou obrnou.

KDE? Pasáž nákupní galerie Myslbek, Na příkopě 19-21 a Ovocný trh 8, Praha 1 www.ngmyslbek.cz

KDY? 4. dubna 2014, 10:00 – 17:00
Podrobnosti najdete na www.peceniprodeti.cz

Konto Bariéry, od roku 1992 stěžejní projekt Nadace Charty 77, je první a dosud jedinou kontinuální sbírkou, které se více než dvacet let účastní desetitisíce dárců – svým pravidelným měsíčním příspěvkem pomáhají naplňovat a financovat program Konta Bariéry. Za jednadvacet let činnosti rozdělilo Konto Bariéry stovky miliónů korun, podpořilo tisíce projektů, jejichž hlavním cílem bylo zlepšení života handicapovaných spoluobčanů a jejich plnohodnotné zapojení do společnosti. Z aktuálních potřeb handicapovaných vychází Konto Bariéry i při formování nových projektů.

Monika Ticháčková
Tisková zpráva

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.