Ukradené auto opavské charity se našlo

Ukradené auto opavské charity se našlo. Po odvysílání reportáže v Televizních novinách se policii ozval divák z Pardubic, který auto viděl na ulici. Mentálně postižení z opavského stacionáře Mraveneček se ho již dočkali.

TV Nova:

Klienti opavského denního stacionáře mohou slavit. Pro ně speciálně upravené auto se v neděli večer našlo, a to až v Pardubicích. Po Televizních novinách se na policii ozval muž, který v pátek večer na ulici blízko jeho domu auto viděl. Ze skladu pardubické policie si ho zástupci charity Opava již odvezli.
Klienti stacionáře se na auto už těší. Zloději jim totiž zkomplikovali život. Někteří se do stacionáře pro své postižení bez speciálně upraveného auta neměli jak dostat a přicházeli tak o terapii a pracovníci stacionáře museli přepravu zajišťovat náhradním způsobem a do vozu je usazovat vlastní silou. Zloděje, který ze stacionáře ukradl nejen auto, ale také foťáky a dataprojektor, zatím policie nedopadla.

Eva MATUROVÁ, mluvčí PČR Pardubice: Na policii ihned po zhlédnutí reportáže na televizi Nova zavolal muž, který vozidlo údajně viděl už v pátek odpoledne, ještě pro jistotu se šel podívat na místo, jestli to auto tam stále stojí. Vše se potvrdilo. Hlídky vozidlo zajistily a převezly do policejních prostor.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.