Charitativní ples pro Jakuba

Již posedmé je pořádán Charitativní ples pro Jakuba Bačkovského, který trpí nevyléčitelnou nemocí – Duchenneovou svalovou dystrofií.

Letos se bude konat v Kulturním domě v Budišově nad Budišovkou v pátek 23. ledna od 20 hodin. Výtěžek z plesu pak poputuje na konto 7letého Jakuba.

Ples pořádají rodiče Kubíka, který trpí od narození svalovou dystrofií, nemocí, při níž pomalu a postupně ochabuje svalstvo v těle. Děti s touto nemocí kolem devátého roku končí na invalidním vozíčku.

Pro návštěvníky plesu bude přichystána kvalitní hudba, bohatá tombola a občerstvení. Celá akce bude zahájena vystoupením začínající kapely Špatnej Akord. Se svým pěveckým a tanečním vystoupením se představí také Mini Miss Alexandra Volkmerová. U příležitosti Charitativního plesu bude probíhat i internetová aukce fotbalových a hokejových dresů. Celý výtěžek z této aukce půjde také na konto malého Kubíka. Do aukce se můžete zapojit na adrese www.sportovniaukce.cz. Dresy pak budou svým majitelům předány přímo na plese.
Předprodej vstupenek v hodnotě 200 korun probíhá u Pavla Bačkovského, otce nemocného Kubíčka, na telefonním čísle 739 223 541.

region opavsko

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.