Krása: Chci uklidit po panu Drábkovi

Václav Krása

Šéf Národní rady osob se zdravotním postižením Václav Krása (na snímku) hovořil v pořadu radia Impuls o svých plánech, pokud bude zvolen poslancem v nadcházejících předčasných volbách za KDU-ČSL. 

Václav KRÁSA, šéf Národní rady osob se zdravotním postižením; lídr plzeňské kandidátky KDU-ČSL:
Mým velkým úkolem bude uklidit po panu Drábkovi, protože ta jeho reforma nadělala tolik zla, že to bude velmi mnoho práce, abychom to dali všechno dohromady. Já chci ale také řešit nějaké systémové věci. Já myslím, že sociální politika potřebuje skutečně reformu, potřebuje hlavně propojit se zdravotnictvím tak, aby konečně nebyl problém propojit zdravotně sociální služby. To je vlastně největší problém České republiky. Takže se striktně rozlišuje, co je zdravotnictví a co je sociálno a ty peníze se takhle pořád dělí a doplatí na to akorát konkrétní člověk.

Zaznamenala invArena

1 komentář

  1. Tak pane Krása moc vám fandím co se týká toho úklidu po J.Drábkovi.Ten udělal tolik zla a ublížil tolika nemocným lidem že budete na to potřebovat min.5 let.A přesto za ty S-karty nebyl vůbec potrestanej.Nakonec danoví poplatníci to zaplatí.Drábek to byl nejhorší ministr a ignorant od revoluce.
    Jan Zaloudek-Kroměříž

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.