Hejtman Kuba: Na jihu Čech vyroste projekt, na který budeme moci být pyšní

Už příští rok vyroste v budově bývalé prachatické nemocnice v Nemocniční ulici chráněné bydlení pro vozíčkáře. Projekt, jaký zatím nemá v České republice obdoby, bude sloužit lidem, kteří se po nehodě, úrazu nebo nemoci ocitli na vozíčku.

Mohou zde zůstat tak dlouho, jak budou potřebovat, než budou připraveni na novou životní situaci. Stavbu zahájil v úterý 13. srpna hejtman Jihočeského kraje Martin Kuba spolu se svou náměstkyní pro sociální oblast Lucií Kozlovou, předsedou Českého paralympijského výboru Zbyňkem Sýkorou, starostou Prachatic Janem Bauerem a ředitelkou Domova seniorů Mistra Křišťana Hanou Vojtovou.

Celý článek naleznete v Parlamentních Listech: https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Hejtman-Kuba-Na-jihu-Cech-vyroste-projekt-na-ktery-budeme-moci-byt-pysni-760001

1 komentář

  1. Hejtman Martin Kuba zneužil v minulých volbách Nadační fond Jihočeské naděje financovaný členy a příznivci ODS pro (zákonem zákázanou) propagaci osoby kandidujícího politika. Lživě informoval o osobách ve vedení fondu. V obchodním rejstříku o 1 rok retroaktivně antidatoval změnu ve vedení.

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.